+45 70 60 53 56 info@sikkerleasing.dk

Landsdækkende service og garanti!

Hvis bilen trænger til service, bremserne skiftes eller noget helt tredje, så finder vi et værksted i dit nærområde, som hjælper dig hurtigt videre.

Vi tilbyder en af landets bedste!

Tegn en landsdækkende service og garanti aftale gennem Sikkerleasing. En service og garanti aftale gennem os, sikrer at du for et fast beløb om måneden ikke skal bekymre dig. Hvis bilen trænger til service, bremserne skal skiftes eller der på en anden måde skulle være en defekt ved bilen, så finder vi et værksted i dit nærområde, som hjælper dig hurtigt videre.

Vi har en landsdækkende samarbejdsaftale, så uanset hvor i landet du befinder dig, står der en mekaniker klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder både service og garanti aftale. Serviceaftalen indeholder almindelig service jævnfør fabrikkens forskrifter. Vælger du derimod service- og garanti aftalen, så er du udover almindelig service også dækket ind, hvis bremserne enten er slidte, er i stykker, eller der på en anden måde skulle være noget galt med bilen. Faktisk er vores garanti aftale så omfattende at den stort set svarer til nyvognsgarantien på bilen.

Bliv ringet op! Vælg hvilket tidspunkt der passer dig bedst.

Vi ringer altid samme dag indtil kl. 18.00

5

T: +45 70 60 53 56
E: info@sikkerleasing.dk

N

CarGarantie

12 måneders cargarantie - giver dig endnu mere tryghed...

Læs mere...

Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger...

Læs mere...

Sikkerbilimport.dk

Vores søsterselskab importere din drømmebil uden overraskelser...

Læs mere...

Sikkerleasing // Søren Frichs Vej 52, 1., DK-8230 Åbyhøj // CVR nr. 39906902 // Tlf.: +45 70 60 53 56 // E-mail: info@sikkerleasing.dk // Se privatlivspolitik // Copyright © 2020

Design by