+45 70 60 53 56 info@sikkerleasing.dk

Vi vil være bedst!

Vi tilbyder hjemtagning af drømmebilen fra udlandet, med de tryggeste rammer. Vi indestår for bilens stand og historik. Det er din sikkerhed!

Hvorfor er det trygt hos os?

Sikkerhed
Vi stiller høje krav til både forhandleren og de biler vi henter hjem. Vi sikrer os at bilen ikke har været trafikskadet, at servicebogen er udfyldt og at bilen er i god og pæn stand. Vi har strenge krav til de udenlandske forhandlere. Vi foretager hver gang et grundigt baggrundstjek så vi er sikre på, at vi kan stole på den forhandler vi handler med.

Forsikring
Vi har tegnet erhvervsforsikring gennem Topdanmark. Det betyder alle biler er forsikret både under fragten til Danmark, men også når bilerne lander og er i vores varetægt. Bilerne fragtes på lastbiler af ansvarlige og erfarne chauffører.

Garanti
Alle vores biler leveres med 12 måneders CarGarantie, som dækker motor og gearkassen. Desuden garanterer vi, at bilen ikke står til service eller bremserne og dæk skal skiftes. Alle vores biler gennemgår et mekanisk tjek efterfulgt af en kosmetisk klargøring.

Forhandling
Vi taler naturligvis både tysk og engelsk. Vi er stærke i forhandlingen når vi forhandler på dine vegne. Vi forsøger altid at opnå den største mulige rabat som altid kommer vores kunder tilgode 1 til 1.

Gennemgang af bilen i Tyskland
Vi har adgang til et stort netværk af mekanikere over hele Tyskland, så du altid har mulighed for at få bilen tjekket igennem, inden hjemtagelse. Mekanikeren foretager en grundig rapport og tjekker nøje bilen igennem på mere end 100 punkter.

Gennemsigtighed
Vi viser dig alle de tal, du vil vide. Vi fortæller dig præcis hvad afgiften er, hvilken indkøbspris(startværdi) og hvad der ellers kan ligge gemt i leasingaftalen af omkostninger. Med andre ord – vi skjuler intet. Det giver dig den tryghed, at du ved præcis, hvad du betaler for. Vores koncept er altid med faste lave priser.

Restværdi
Vi indestår meget gerne for restværdien på vores leasingaftaler. Du er naturligvis også velkommen til selv at indestå for den og vi vil altid hjælpe dig bedst muligt videre.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at forlænge leasing aftalen eller købe bilen efter endt leasing, men det er bestemt ikke et krav. Vi vil meget gerne tage bilen retur. Endvidere tilbyder vi også at sælge bilen for dig, efter endt leasing. Vi har et stort europæisk netværk med adgang til salgskanaler over hele Europa

Dét kalder vi professionel tryghed.

Bliv ringet op! Vælg hvilket tidspunkt der passer dig bedst.

Vi ringer altid samme dag indtil kl. 18.00

5

T: +45 70 60 53 56
E: info@sikkerleasing.dk

N

CarGarantie

12 måneders cargarantie - giver dig endnu mere tryghed...

Læs mere...

Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger...

Læs mere...

Sikkerbilimport.dk

Vores søsterselskab importere din drømmebil uden overraskelser...

Læs mere...

Sikkerleasing // Søren Frichs Vej 52, 1., DK-8230 Åbyhøj // CVR nr. 39906902 // Tlf.: +45 70 60 53 56 // E-mail: info@sikkerleasing.dk // Se privatlivspolitik // Copyright © 2020

Design by